Незаслужено забута сьогодні пшоняна каша – важливий елемент повсякденного раціону. Вона сприяє омолодженню шкіри та схуднення. Ще б пак, склад пшоняної крупи різноманітний: білки, вуглеводи, жири, клітковина, крохмаль, пектин. У великій кількості представлені також мікро- та макроелементи: магній, залізо, фтор, кальцій та присутні вітаміни А, PP, Е та групи B.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяКарамелізовані фрукти - чудове доповнення до пшоняної каші на молоці.
Інгредієнти:
- пшоно 1 склянка;
- вода 2 склянки;
- молоко 2 склянки;
- соль ⅓ ч. ложки;
- білий цукор 1-2 ст. ложки;
- банани 2 штуки;
- коричневий цукор 2-3 ст. ложки;
- вершкове масло|мастило| 2 ст. ложки;
- мелена кориця до смаку
Просо потрібно промити і засипати в каструлю. Заливаємо крупу гарячою водою та після закипання варимо на невеликому вогні, поки рідина не википить майже повністю.
Читайте також:
Пальчики оближеш: як правильно згасити червону капусту з яблуками. Рецепт
Усього 5 кроків для порятунку: що потрібно робити, якщо орхідея була залита водою