Український державний діяч, міністр оборони України з 4 листопада 2021 року, також адвокат Олексій Рєзніков зробив несподівану заяву. Він сказав, що у мешканців нашої держави має бути зброя. Так, він запевнять, що реєстрована зброя в українця це необхідність.

Цю новину розмістили на порталі «РБК-Україна»

"Ходити до тиру - ця культура має бути. Повинні працювати тири, щоб усі вміли вправно користуватися вогнепальною зброєю. Потрібно завершити реформу, і офіційно зареєстрована вогнепальна зброя має бути у населення, звичайно, з проходженням перевірок у психіатра, нарколога та правоохоронних органів". Коли ворог знатиме, що кожен повнолітній українець може дістати з-під ліжка автомат та чинити опір, він 10 разів подумає", - заявив український чиновник.

Крім цього, він заявив, що українцям вже необхідно готуватися до кардинальних змін, які будуть після закінчення війни. За його словами, зміни торкнуться культури поведінки всієї нашої нації після перемоги над ворогом.

"На жаль, фізично ворожа країна, яка є нашим сусідом, не полетить у космос. Навіть із усіма творами Ілона Маска. І вона мріятиме про реванш. Тому єдина запорука неповторення такого вторгнення - це потужний сектор сил безпеки та оборони, а також зрозуміла концепція армії резервістів. Таким чином, мешкає Швейцарія", - продовжив Олексій Резніков.

Також він каже, що професія військового стане однією з найактуальніших в Україні. Ще український державний діяч навів приклад Ізраїлю.

Читайте також:

Путін уже не ризикне захоплювати всю Україну: Рєзніков розповів, чого чекати

Залишилось 3 місяці: у розвідці розповіли, коли Путін залишиться без інструментів. Розпочнеться розпад Росії