З початку повномасштабної війни в Україні, і після того, як до Росії почали повертатися військові "вантажем 200", російська влада вирішила хоч якось підтримати сім'ї тих, хто невдало з'їздив до України. Були й дрова, і м'ясо, і пельмені, і овочі, навіть крига була, були й шуби, Лади. А тепер вигадали ще й "продовольчі набори". І де? У самій Москві!

Докладніше про це інформує ТСН, посилаючись на росЗМІ.

У Москві проводиться конкурс, де сім'ї мобілізованих окупантів можуть отримати "продовольчі набори" та "подарункові чайні набори із солодощами". У "продовольчих наборах" є все, що потрібно для повноцінного харчування: 300 г шинки, 200 г слабосолоної форелі, 200 г шоколадних цукерок, 100 г чорного чаю, 180 г твердого сиру 45% жирності і 95 г. А в "подарункових чайних наборах" можна знайти чай, каву, торт "Медовик", зефір у шоколаді та 9 видів печива (вагою 345 грамів або більше). Таких наборів замовили 320 по 1,25 тисячі рублів за кожен.

Такі набори будуть розповсюджуватися безплатно серед сімей мобілізованих росіян, а решта охочих можуть придбати "подарункові чайні набори" за 1,25 тисячі рублів за штуку. Загальна вартість усіх замовлених наборів складає 2 мільйони рублів.

Читайте також: