Справжня хвиля хейту впала на голову відомого українського боксера Василя Ломаченка, який у Лас-Вегасі позував для фото зі своїм колегою з Росії Ісламом Махачовим на турнірі UFC 285.

Білгород-дністровського боксера, схоже, не бентежить, що російський чемпіон UFC у легкій вазі Іслам Махачов завзято підтримує агресію країни-терориста проти України та є другом ватажка чеченських бойовиків Рамзана Кадирова. І востаннє вони бачились в жовтні минулого 2022 року, коли "кадирівці" у складі російської армії вже вели агресивну війну в Україні.

Момент, на якому Ломаченко в обіймах позує з 31-річним уродженцем Махачкали, випадково потрапив на задній план відео кореспондентів UFC. Його опублікував офіційний обліковий запис UFC.

Зауважимо, що Ломаченко регулярно потрапляє в такі скандали. Спортсмен не приховує своїх проросійських поглядів. Так, наприклад, свого часу Ломаченка було включено до списку державних зрадників проектом "Чесно" за те, що він опублікував проповідь митрополита Лонгіна – архієрея УПЦ Московського патріархату, в якому той звинувачував Україну в нібито війні проти церкви та віри.

До слова, від початку повномасштабного вторгнення Василь Ломаченко майже не висловлювався публічно про війну в Україні. Однак, бій з Джемейном Ортісом у кінці жовтня 2022 року Ломаченко на подив усім присвятив українському народу.

Що ж стосується фото з росіянином, то українців надзвичайно цей факт обурив.

"Більше нахабства Ломаченка мене дивує лише відсутність реакції з боку СБУ (Служба безпеки України. — Ред.). Це абсолютний знущання з нації", — написав один із користувачів соцмереж.

"Чекаю моменту, коли хтось ударить його палицею, тому що це вже неможливо", - заявив ще один коментатор.

Нагадаємо, що в ніч на неділю, 5 березня, у Лас-Вегасі відбувся турнір UFC 285, у головній події якого Джон Джонс здолав Сиріла Гана, завоювавши вакантний титул у важкій вазі.

Читайте також:

Скоро кінець: Пригожин уже прямо заявив, ЗСУ дійдуть до кордонів Росії та звинуватив Путіна

Психанув після третьої повістки: відомий український комік розповів, як утік до Туреччини

Історії медиків, які витягують людей з того світу: холод по шкірі та подяка на все життя