Війна в Україні триває вже понад рік. Поки росіяни продовжують мріяти про знищення всього світу, який Росію не сприймає, ЗСУ продовжують знищувати окупантів, які вторглися до незалежної держави. І з кожним новим днем ​​перемога над рашистськими загарбниками наближається, і є навіть деякі припущення щодо дати закінчення війни.

Докладніше про це інформує Главред, посилаючись на інтерв'ю полковника запасу, військового льотчика-інструктора Романа Світана.

Експерт вважає, що Україна переможе вже цього року, і перший етап перемоги українці можуть відсвяткувати вже до 25 грудня.

"Сили оборони України вийдуть на кордони 1991 року вже цього року, якщо збережеться поточна динаміка постачання озброєнь. Якщо зброя чинитиме так само, як у січні-лютому. За умови збереження нинішньої динаміки передачі зброї, до кінця 2023 року до Різдва Христового, 25 грудня, ми святкуватимемо перший етап перемоги", - розповів полковник.

Водночас він наголосив, що це лише перший етап – зачистка нашої території від окупації Росії.

"Другий етап війни має передбачати повний розвал Росії з ліквідацією тиску на наш кордон з Росією або з цими 5 областями, які після розпаду РФ можуть стати республіками. Процес розвалу Росії може затягтися на строк від кількох до 10 років", - підсумував Світан.

Читайте новину: