У мережі з'явилися відомості про те, що провідний астролог Алакх Ніранджан передбачив повернення Криму до складу України вже найближчим часом. За його словами, кривавої битви там не буде.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «apostrophe»

Відомий астролог каже, що вже у середині 2023 року тимчасово окупований росіянами півострів почне виходити з анексії. Так, це говорить про те, що вже до кінця 2023 Крим знову може бути українським.

"З квітня по жовтень у Криму будуть процеси, які виведуть півострів із окупації. До зими буде "смерть Криму", як частини Російської Федерації. Тобто до кінця року Крим вийде з окупації РФ. Зміниться його юридичний статус", - каже Алакх. Ніранджан.

Крім цього, астролог наголосив, що великих битв за Крим очікувати не варто. Так, за його словами, повернення Криму буде практично без крові.

"Великої крові там не буде. Будуть якісь вибухи, удари по військових об'єктах, які ми спостерігаємо вже зараз. Але сам процес буде політичнішим", - продовжив астролог.

Однак не варто сильно розслаблятись, бо попереду дуже важкі часи і будуть дуже жорстокі бої за повернення територій України.

Читайте також:

Сюрприз для Путіна: у США розповіли, коли в Україні можуть раптово з'явитися закордонні винищувачі

У Росії вже говорять про кремлівський переворот: Путін дуже ослаб.

П'ять поразок Путіна: Куліба розповів, як Україна «обробила» кремлівського діда

Намагається задовольнити Путіна: експерти розповіли, для чого Лукашенко літав до Китаю