Астролог, хіромант та спеціаліст системи архітектурного планування Васту-шастру Володимир Бадіян зробив несподівану для українців заяву. За його прогнозами «питання щодо Криму будуть вирішені», а Україна переможе у війні вже найближчим часом.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин "ТСН", посилаючись на слова хіромант.

Володимир Бадіян, який славиться як астролог, повідомив про те, що ситуація на Донбасі буде важкою ще тривалий час, проте справи з окупованим Кримом можуть раптово вирішитись.

"Війна має закінчитися в середині або наприкінці травня поточного року. Але мається на увазі найгарячіша її фаза. Питання щодо так званих "ДНР" та "ЛНР" можуть стояти ще довго — до 4-6 років. Йдеться не про певні військові ескалації, а , найімовірніше, про особливий статус. З Кримом питання вирішиться швидше – вже цього року", - сказав астролог.

Крім цього, слід нагадати про те, що відомий таролог Олена Бюн попередила українців про те, що в першій половині березня Росія відновить масовані ракетні обстріли. Так, це може натякати на чергові проблеми з критичною інфраструктурою і, на превеликий жаль, загибель безневинних мирних жителів України.

Читайте також:

Біжуть, підібгавши хвіст: окупанти та сепаратисти екстрено покидають Крим разом із сім'ями – Генштаб ЗСУ

Два тижні до початку кінця: астролог розповів, який весняний сюрприз готують ЗСУ для Путіна

Сюрприз для Путіна: у США розповіли, коли в Україні можуть раптово з'явитися закордонні винищувачі