Напевно, мало, хто чув про те, що млинці печуться на пиві. Разом з тим млинці на пиві мають більш високу міцність і не рвуться, як звичайні тонкі млинці на молоці, тому можна загортати туди будь-які начинки.

Для приготування млинців треба:

  • 1 склянка борошна
  • 1 яйце
  • 1 склянка пива
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 2 столові ложки рослинної олії чи розтопленого вершкового масла

Важливо! Пиво краще брати хороше, дороге і темне, тоді млинці будуть смачно пахнути свіжовипеченим хлібом.

У миску всипаємо борошно та сіль - добре вимішуємо. Далі додаємо яйце та знову добре перемішуємо.

Потім треба додати пиво та знову добре перемішати, доки маса стане однорідною.

Вливаємо рослинну олію або розтоплене вершкове масло та знову перемішуємо.

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Наливайте тісто і розподіляйте його у тонкий шар по всій поверхні сковороди.

Готувати млинці на пиві потрібно на середньому вогні, поки верхня сторона не стане золотистою, а нижня зможе легко відірватися від поверхні. Приблизно 2-3 хвилини з кожного боку.

Читайте також:

На такому тільки молодят возити: у Києві засікли рідкісний кабріолет BMW яскравого кольору. Фото

Кінці у воду: Віра Брежнєва разом із чоловіком продають свою нерухомість у Росії

Два тижні до початку кінця: астролог розповів, який весняний сюрприз готують ЗСУ для Путіна

Ховайте гроші за кишенями: важливе свято 1 березня. Що категорично заборонено церквою робити цього дня