Для приготування нам знадобиться:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися
Спосіб приготування:
Важливо використовувати сирий сир для приготування сирників. Якщо сир буде вологим, то консистенція тесту буде рідкою, що може призвести до невдалого результату. Консистенція сиру має бути дрібнозернистою, тому перед використанням краще протерти через сито.
Щоб приготувати тісто для сирників, потрібно змішати сир та яйця в чаші, використовуючи дерев'яну лопатку або віночок для збивання. Міксер не рекомендується, оскільки він може зробити тісто надто рідким. Потім додайте борошно, що просіяє, соду і ванілін, і все ретельно перемішайте. Якщо тісто занадто рідке, можна додати трохи більше борошна.
Сформуйте невеликі сирники, змочивши ложку в борошні та обвалюючи тісто, щоб створити гущу на зовнішній поверхні сирника, яка забезпечить найкращий результат. Обсмажуйте сирники на середньому вогні в розігрітій сковороді з олією по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Готові сирники краще викласти на паперові рушники, щоб позбутися надлишків олії. Смачного!
Читайте також: