Найкращим вибором буде приготувати сосиски вдома. Для цього не потрібно бути професійним кухарем, достатньо набору доступних інгредієнтів, м'ясорубки та харчової плівки або кишок.

Докладніше про те, як приготувати смачні сосиски з курячого м'яса читайте в нашому матеріалі.

Домашні сосиски мають безліч переваг перед покупними варіантами. По-перше, ви можете вибрати якісні інгредієнти, які будуть недорогими та доступними. По-друге, процес приготування нескладний і не триватиме багато часу. А по-третє, ви можете контролювати склад та якість сосисок. Ви можете додавати будь-які інгредієнти на свій смак, такі як сало та гострі спеції, або зробити їх дієтичними та корисними для дітей.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Для приготування курячих сосисок необхідно пропустити куряче м'ясо через дрібну м'ясорубку. Потім додати в отриманий фарш м'яку олію, молоко, яйця та спеції. Ретельно перемішати фарш до однорідної суміші.

Сформувати сосиски бажаної форми та розміру, виклавши на харчову плівку 2-3 столові ложки фаршу та щільно загорнувши їх. Зав'язати кінці плівки вузлом чи ниткою.

Сосиски потрібно помістити у морозилку на 20 хвилин. Потім можна вибрати один із способів приготування: відварити в окропі протягом 15 хвилин, посмажити на сковороді, попередньо знявши плівку, або запекти в духовці. Готові сосиски можна зберігати у морозильній камері.

Даний спосіб приготування курячих сосисок дозволяє не тільки насолоджуватися їх смаком, але й контролювати якість інгредієнтів та склад страви. Зробіть крок до здорового харчування та насолоджуйтесь домашніми курячими сосисками!

Читайте також: