У мережі оприлюднили досить приємну та несподівану інформацію про одну з великих українських компаній. Нова пошта планує відкривати відділення в Німеччині та Румунії. Так, відома українська компанія продовжує розширюватись та відкривати свої відділення за кордоном.

Відповідну новину розмістили на порталі новин «finance»

Нова пошта заявила про те, що збирається відкрити своє перше відділення у Німеччині вже у квітні 2023 року. Однак на цьому далеко не все, бо вже до липня буде відкрито ще одне відділення Румунії.

Співвласник компанії Володимир Поперешнюк вирушив у соціальну мережу спеціально для того, щоб прокоментувати ці чутки та відповів одному зі своїх фоловерів: «Працюємо, відкриття у квітні».

Окрім цього він відповів на ще один коментар, коли в нього запитали про відкриття відділень на території Румунії: «Відкриття – другий квартал. У нас немає обмежень щодо країн. Якщо виходитиме, відкриємося скрізь».

Варто нагадати, що Нова пошта відкрила вже близько 20 відділень і в Польщі, що не може не тішити. Українська компанія дуже стрімко та швидко розвивається, що натякає на великі перспективи у майбутньому.

Читайте також:

Так собі «подарунок». У «Новій пошті» підняли тарифи на доставку

Багато господарок не здогадувалися: як використовувати воду після варіння макаронів. Три лайфхаки

Дочекатися кінця березня: відомий астролог розповів, що чекає на українців найближчим часом

Зеленський потужно звернувся до українців щодо річниці вторгнення Росії