У зв'язку з тим, що Росія може готувати черговий масований ракетний обстріл України, мешканцям нашої держави вирішили нагадати про те, що таке тривожна валіза. Так, треба бути готовими до всього, а це говорить про те, що потрібно тримати при собі всі необхідні та найважливіші речі.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «УНІАН»

Тривожна валіза – необхідна річ для українця, особливо в такі лихоліття. Він призначений для того, щоб усі найважливіші речі завжди були при вас. Наприклад, він потрібен під час евакуації, пожеж, природних лих, ракетних обстрілів тощо.

На роль тривожної валізи чудово підійде портфель місткістю 30 літрів. У нього можна покласти: копії документів, дублікати ключів, гроші, телефони, зарядки, павербанки, ліхтарики та батареї. Також важливо мати при собі механічний годинник, ніж, запальничку, нитку та голки, засоби гігієни, одяг, горілку або медичний спирт і презервативи (вони можуть стати в нагоді в різних ситуаціях).

Дуже важливо розуміти, що в такі лихоліття українці мають бути готовими до різноманітних подій, особливо до ракетних обстрілів ворога.

Читайте також:

Відразу три різновиди систем ППО: Україна отримає потужні комплекси, що захищають небо

Оркопад на болотах: у Білгородській області впав літак Міноборони РФ. Перші подробиці

Відкриття другого фронту: відомий таролог розклала на картах плани Путіна на 24 лютого

Потужні танки Leopard 2 вже за кілька тижнів прибудуть до України. Що відомо