У мережі з'явилися відомості про те, що Польща збирається передати Україні танки Leopard 2 протягом кількох тижнів. Так, про це заявив міністр закордонних справ Польщі, а це означає, що ЗСУ отримають дуже важливе важке озброєння.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «Факти»

За відомостями легендарного закордонного видання CNN, представник Міністерства закордонних справ Польщі Лукаш Ясіна заявив, що після того, як українські військові закінчать навчання на танках Leopard 2, Україні буде передано 14 таких танків.

Окрім цього, Лукаш Ясіна сказав, що Польща також підтримує передачу винищувачів Україні, але до цього мають прийти інші країни НАТО.

«Так само, як це було з танками, ми сподіваємося, що ця коаліція буде достатньо великою, щоби все більше підтримувати українців. Реактивні літаки дуже корисні для війни. Але ми є членом НАТО і хочемо досягти згоди з усіх таких питань, щоб брати участь у цьому разом, тому що альянс сильніший, коли ми разом», — сказав міністр закордонних справ Польщі.

У найближчі місяці, а може й тижня може статися переломний момент на фронті. Багато аналітиків наголосили, що багато може вирішитися вже в найближчому майбутньому.

Читайте також:

Путіна трястиме: Байден приїхав до Києва і пообіцяв Україні 700 танків та тисячі одиниць бронетехніки

Жданов розповів, що насправді сталося з російськими танками "Армада", якими хвалився Путін

Буде пишний похорон: астролог розповів, коли і чим закінчиться війна в Україні