Усі жителі України чудово розуміють та знають, навіщо Росії кораблі у чорному морі. Так от є інформація про те, що Збройні сили України зробили деяку заяву про російські військові кораблі в Чорному морі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «УНІАН»

Важливо повідомити, що на сьогоднішній день у Чорному морі поки що не видно російських військових кораблів на чергуванні. Це може натякати на те, що ворог поки що не планує запускати з Чорного моря ракети по Україні.

Керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк вирішила прокоментувати цю ситуацію та сказала українцям: «Наразі у морі ситуація залишається стабільною... Ракетоносіїв на бойовому чергуванні не зафіксовано».

Однак вона зазначила, що російським військовим кораблям потрібно лише кілька годин для того, щоб вийти на курс для запуску ракет Україною.

«І це може статися у будь-який час... Вони вже перебувають у пунктах базування та споряджаються, тому можуть вийти на бойове чергування будь-якої миті», - попередила вона.

Окрім цього, Наталія Гуменюк сказала, що останнім часом на Чорному морі можна спостерігати шторми. Однак вони не критичні, а це говорить про те, що ворог може запускати ракети у будь-який час.

Читайте також:

Наводила російські ракети на школи: СБУ затримала російську шпигунку. Фото зрадниці

Три хвилі ракетних ударів на 24 лютого: у Зеленського розкрили плани Путіна

Так тримати: російська ППО збила свою ракету. Подробиці удару

ВСУ зіб'ють велику частину російських літаків, якщо Путін вирішить атакувати з повітря. Експерт розповів подробиці