Відомий російський юрист, колишній депутат Державної думи, заступник мера Самари, а також кандидат юридичних наук Марк Фейгін розповів, що президент США поставить ультиматум Путіну. За його словами, коли голова Білого дому прибуде до Варшави, то у російського тирано залишиться лише один останній шанс.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «ТСН»

Як відомо, президент США Джо Байден буде у столиці Польщі 20-21 лютого. Саме тому російський адвокат Марк Фейгін вирішив прокоментувати цю подію.

Кандидат юридичних наук вважає, що глава США може поставити жорсткий ультиматум Путіну, а його мова буде дуже символічною.

"За словами Байдена, дещо й коштує. Це не просто кинуті загрози, це має досить конкретне військово-матеріальне наповнення", - сказав він.

Ще Марк Фейгін акцентував свою увагу на тому, що Білий дім зацікавлений у тому, щоб у 2023 році війна закінчилася, оскільки Джо Банден не може розпочинати передвиборчу кампанію із тривалою війною. Це говорить про те, що Україна може отримати далекобійні ракети і навіть літаки, які так необхідні воїнам ЗСУ.

"Байден потрібно прийти туди як переможцю. Це єдиний шанс для нього залишитись на другий термін", – сказав російський юрист.

Крім цього, Марк Фейгін сказав, що Путін насправді все чудово розуміє, саме через це він і вважає, що він не має виходу.

"Якщо він відведе війська і припинить війну - це самогубство, а якщо не зробить цього - це самогубство дещо відкладено на потім", - підсумував Фейгін.

Читайте також:

Путін хоче зупинити бої на кілька років уже цього року: Фейгін розповів про плани Кремля

Фатальний кінець для Путіна: Фейгін розповів, що чекає на Росію найближчим часом

Байден розкрив плани Путіна: йдуть важкі часи, він хоче стерти Україну з карти світу