Багато людей вважають, що "дзеркальні дати" можуть принести якусь удачу, особливо якщо у цей день робити якісь важливі дії чи приймати важливі рішення. Інші ж вважають, що це лише випадковість і не звертають на це особливої ​​уваги.

Наприклад, вже незабаром настане дата 23.02.2023, яка є "дзеркальною" і читатиметься однаково в обох напрямках.

Багато нумерологів стверджують, що "дзеркальні числа" мають особливу магію і можуть впливати на емоційний стан людини в цей день. Дехто вважає, що цього дня потрібно звертати більше уваги на свої думки та бажання, оскільки вони можуть мати сильніший ефект на події цього дня. Інші ж вважають, що це лише забобони і не звертають на це увагу.

Що не можна робити у "дзеркальний день"

Наближення "дзеркальної дати" може викликати деякі забобонні страхи та забобони. Вважається, що планувати весілля чи вінчання на цей день може стати головною помилкою, що призведе до швидкого розставання.

Крім того, "дзеркальні дати" не підходять для розв'язання конфліктних питань та доведення своєї правоти. На цей день не рекомендується провокувати сварки та втручатися у чужі розбіжності.

Згідно з нумерологічними віруваннями, "дзеркальна дата" має певне емоційне забарвлення, яке впливає на події цього дня. Тому краще не перенапружуватися та не турбуватися, а провести цей день з користю, наприклад, не переїдаючи, не перенавантажуючи себе та уникаючи вживання алкоголю.

Читайте також: