Українським пенсіонерам виділятимуть нову соціальну допомогу. Однак цього разу їм виділятиметься не матеріальна допомога. Пенсіонери зможуть отримати безкоштовні вітамінні комплекси та павербанки.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «napensii»

Як відомо, відколи Росія розпочала війну на території України різноманітні міжнародні фонди виділяють українцям гуманітарну та соціальну допомогу. Окрім грошових виплат, їжі та ліків, українські пенсіонери можуть отримати вітамінні комплекси та павербанки абсолютно безкоштовно.

Важливо, що ця соціальна допомога торкнеться лише жителів Маріуполя, а саме тих пенсіонерів, яким понад 80 років. Повідомляється, що наборів із вітамінами та павербанками буде 1100 штук.

«Мета ініціативи – оздоровити маріупольців солідного віку, посиливши їхній імунітет у весняний період. А також видати повербанки, щоб забезпечити їхній стабільний зв'язок з рідними та екстреними службами», - йдеться в мережі.

Крім цього, йдеться про те, що дана акція може бути поширена на дітей та пенсіонерів 60+, які також мешкають у Маріуполі.

Читайте також:

Сковорідку не доведеться викидати: як очистити старий нагар за допомогою звичайного засобу

Одноразова допомога у розмірі 3600 гривень: як отримати гроші та кому їх дадуть

Можна отримати через ПриватБанк: українцям почали видавати по 6 тисяч гривень соціальної допомоги

Пенсіонерів потішили: Кабмін обіцяє збільшити надбавки. Навіть назвали суми