Перша леді України Олена Зеленська вирізняється елегантністю у виборі образів як для урочистих заходів, так і для повсякденних виходів.

На своїй сторінці в Instagram Олена Зеленська опублікувала фото, на якому вона стоїть біля вікна, спершись рукою на підвіконня. На ній - біла сорочка з широкими загорнутими манжетами і розстебнутим верхнім гудзиком, а також чорні класичні штани високої посадки. Сорочка заправлена ​​у штани.

З аксесуарів на першій леді лише перлинні сережки та кільця. Волосся розпущене і акуратно укладене. Макіяж у Зеленської у нюдових тонах – очі виділяють бежеві тіні із чорними стрілками, а на губах – помада карамельного відтінку.

У підписі до цього знімку Зеленська розповіла своїм передплатникам, що дала інтерв'ю німецькому виданню zeit, у якому відповідала на запитання, чи звикли українці до війни.

"Ні я, ні хто з українці не звикнемо до трагедій. І ось чому мені так важливо говорити про це в кожному інтерв'ю ось уже рік: щоб світ не звик до нашої війни, увечері переключивши телевізор із новин про Україну на розважальне шоу", - написала Олена Зеленська.

Читайте також:

У Повітряних силах попередили: 23-24 лютого Путін битиме Україною з усього, що є