Україна потребує потужного озброєння, щоб дотиснути рашистських загарбників до кінця. Майже рік триває боротьба за саме право існування українського народу, який президент Російської Федерації Володимир Путін прагне "поглинути".

Польща – одна з тих країн, хто з першого дня протистояння України та Росії підтримує українців. Чого тільки варта допомога простих поляків, які приймали та продовжують приймати у себе простих біженців з України. А тепер оголошено чергову партію військової допомоги - протягом одного-двох місяців Варшава зможе передати Києву танки Leopard 2, а також PT-91. Докладніше про це інформує Главред, посилаючись на заяву президента Польщі Анджея Дуди.

"Я думаю, що цей термін є абсолютно реальним, враховуючи тривалість курсу навчання з комплексного обслуговування танків Leopard, який українські військові зараз проходять у Свентошові (танковий полігон на південному заході Польщі – ред.)", - розповів Анджей Дуда.

Президент Польщі розповів, що українські військові у Польщі тренуються на танках та тренажерах, тому відбувається повна підготовка з обслуговування танків, які незабаром будуть передані Україні.

"Я дуже розраховую на те, що в ті часові рамки, про які ви говорите, можна надати таку допомогу Україні", - додав польський лідер.

Читайте також: