Є інформація про чергове божевілля на території РФ. Справа в тому, що сім'ї ліквідованого окупанта урочисто вручили неймовірно принизливий подарунок.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «УНІАН»

Повідомляється, що в Росії, а саме на території Туви вирішили віддячити сім'ї окупанта, якого ліквідували на фронті в Україні. На цей раз родичі ліквідованого окупанта отримали пачку пельменів. Так, цей презент вручили сім'ї із Туви на честь Нового року, який вони святкують 17 лютого.

Важливо зауважити, що місцеві російські чиновники роздали пельмені всім сім'ям, у яких загинули родичі в Україні. Найпринизливіше в тому, що ця акція має назву «Ліпи добро».

Є інформація, що такий почесний подарунок отримала мешканка Туви Валентина Ондар, бо її молодший син нібито «героїчно загинув», коли вбивав українців у Лисичанську. Можливо така ж доля чекає на її другого сина, який також входить до складу російських окупантів. Тож Валентина Ондар може урочисто отримати й другу пачку пельменів уже найближчим часом.

Нещодавно матерям ліквідованих окупантів подарували шуби, але це все було зроблено на камеру. Після цього шуби просто відібрали назад.

Читайте також:

Буде пишний похорон: астролог розповів, коли і чим закінчиться війна в Україні

Наступ почався: в ISW зробили заяву щодо війни в Україні. Ви могли це проспати

Навіть у період інтенсивної мобілізації: людей із цими захворюваннями не беруть на війну. перелік