Країна-агресор Росія почала запускати по Україні нові незрозумілі повітряні об'єкти. Так, щоб виснажувати українське ППО, ворог почав застосовувати нову тактику. Через це військові фахівці вирішили розповісти, як рухаються ці нові цілі над Україною.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «ТСН»

З'явилася інформація про те, що незрозумілого повітряного об'єкта було виявлено над Україною 15 лютого. Ні, це не ракета і навіть не бойовий дрон ворога, а куля, яка мала шматок металу. Цей невідомий об'єкт просто несе вітром небом, його було зафіксовано ще 12 лютого над територією інших країн.

Спікер командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, звичайно ж, знає про цю ситуацію. Він вирішив її прокоментувати та повідомив: «Це куля, яку випустили 12 числа. І вона пролетіла над територією інших держав. Куди вітер дме - туди вона і летить».

Також український військовий акцентував свою увагу, що ці кулі не становлять жодної небезпеки. Вони запущені лише для того, щоб відвернути увагу. Можливо, путінські окупанти думали, що з цієї кулі розпочнеться відпрацювання українськими ППО.

«Повітряні сили сканують небо України та ведуть радіолокаційну розвідку простору. Тут уже йдеться про майстерність наших людей, щоб відрізнити того, хто летить... Можливо, вони хочуть, щоб ми по кулях запускали ракети. Воно не несе загрози, але ці речі потрібно контролювати, бо між ними може бути щось серйозне. Так було у Дніпрі 12 лютого, коли були повітряні кулі та "Орлан-10" літав», - додав Юрій Ігнат.

Читайте також:

Пенсіонерам розповіли, як отримати 100-відсоткову знижку на оплату газу, води та світла

Названо регіони, які ризикують знову залишитися без світла