Стало відомо, що ввечері 13 лютого на вулиці Декабристів, 45г, загорівся двоповерховий автосервіс на площі 1 тис. кв. метрів. Судячи з сервісу 2ГІС, у будівлі знаходилися три магазини автозапчастин, майстерня з ремонту стартерів та генераторів "Стартер off" та автосервіс "Стілберг-авто".

Пожежі було надано підвищений ранг складності. Ще б пак, очевидці стверджують, що в будівлі, що горить, вибухають балони пропану і обвалився дах.

Пожежа почала розростатися, коли на місце події прибули співробітники МНС РФ.

З вогню врятовано трьох людей, ще двох людей заблоковано у вогні, їх намагаються врятувати.

Цікавим є той факт, що сильна пожежа спалахнула біля науково-дослідного інституту точних приладів. Саме в цьому інституті розробляють та виробляють канали радіоуправління для об'єктів морського та авіаційного реактивного озброєння.

Відомо, що на місці загоряння працювали 173 особи та 51 одиниця техніки. Співробітники МНС урятували трьох людей, їх передали лікарям для огляду.

"Пожежники локалізували вогонь о 01:55. Пожежу повністю загасили о 02:58", - повідомила прес-служба МНС.

Як повідомляється на сайті московського главку МНС, площа пожежі на Декабристів зрештою склала 1,5 тисяч квадратних метрів. Робота пожежників ускладнювалася наявністю автомобільних покришок, олій та технічних засобів.

На ранок 14 лютого на північному сході Москви вже відновлено рух після пожежі в автосервісі. Воно було перекрито вулицею Декабристів - від Сільськогосподарської у напрямку Мусоргського.

Читайте також:

Що не можна робити в день Святого Валентина: можете зганьбитися або викликати біду

Безкоштовні газові лічильники: хто з українців зможе отримати новий пристрій

Все станеться швидко: у Польщі вже розповіли Путіну, що станеться, якщо він вирішить напасти