"Яєчна піца" - це яєчний млинець, який загорнуть у конверт, і всередині містить будь-яку начинку.

Докладний рецепт таких "конвертиків" читайте у нас у матеріалі.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Для початку слід натерти шинку та сир на дрібній тертці. В окрему ємність розбийте яйця і злегка збийте вилкою, щоб білки та жовтки змішалися між собою.

Далі слід розігріти сковороду на середньому вогні та змастіть олією. На неї необхідно влити порцію збитих яєць і розподіліть по сковороді, щоб вийшов тонкий млинець. Смажте млинець приблизно 1-2 хвилини з двох сторін. Після цього на одну із сторін слід викласти трохи шинки та тертого сиру і згорнути яєчний млинець конвертиком. Для кращої фіксації конверта слід притиснути краї млинця лопаткою на 10-15 секунд.

Потім переверніть яєчний конвертик та обсмажте ще 20-30 секунд з іншого боку.

Найсмачніші яєчні конвертики з сиром та шинкою готові. За бажання можна зрізати виступаючі краї конвертиків, надавши їм акуратнішу форму. Можна прикрасити блюдо дрібно нарізаною зеленню та додати кілька видів соусів.

Читайте також: