Стало відомо, що українські пенсіонери можуть отримувати нові унікальні пільги, які можуть покрити повну вартість комунальних послуг. Так, зараз йдеться не лише про субсидії, а й про 100% знижку на оплату комунальних послуг.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин «napensii»

З'явилася інформація щодо пільг для українських пенсіонерів. Ця нова пропозиція є 100% знижкою на комуналку. Ці пільги поширені на житло, комунальні послуги, паливо та скраплений газ.

Також важливо повідомити, що існують спеціальні умови, які можуть гарантувати ці унікальні пільги. Справа в тому, що для того, щоб претендувати на 100% знижку для послуг, про які йшлося вище, українська сім'я або її члени не повинні мати дохід не більше ніж 3760 гривень протягом півроку. Саме такі цифри вказано у відповідному законі у 2023 році.

Окрім цього, якщо українець отримує право на ці 100% пільги, вони діятимуть упродовж цілого року.

Важливо повідомити, що на пільги можуть претендувати ті українці, які працювали чи працюють педагогічними, медичними та фармацевтичними працівниками, а також фахівцями із захисту рослин, працівниками бібліотек у сільській місцевості та смт. Також потрібно враховувати і заробітну плату, яка надасть можливість на 100% пільги.

Читайте також:

Більше половини українців можуть залишитись без пенсій: до чого потрібно готуватися

Насильно заберуть пенсії: у Кабміні підготували законопроект про пенсійні виплати. Вам знадобиться корвалол

Які надбавки до пенсій отримають цього року учасники бойових дій. Роз'яснення