Багато міжнародних організацій надають українцям фінансову допомогу, яка має допомогти людям, які постраждали від агресії, впоратися з дрібними побутовими питаннями.

Нещодавно у мережі з'явилася інформація, що всі українці, які постраждали від дій російської армії, можуть отримати матеріальну допомогу від низки міжнародних організацій. І ось чеська гуманітарна організація "Людина у біді", яка почала працювати в Україні з 2003 року, зараз активно почала видавати допомогу у 6600 грн. Докладніше про це інформує сайт Главред.

Повідомляється, що цю грошову допомогу виплачуватимуть через "ПриватБанк".

Проте, не українці можуть претендувати на фінансову виплату. Отримати допомогу у 6600 гривень можуть такі категорії громадян:

  • ВПО із зони бойових дій;
  • українці, які втратили житло або у яких пошкоджено житло;
  • люди, які мешкають поблизу лінії фронту;
  • особи, які надають притулок для ВПО.

Допомога буде виплачуватись протягом 3 місяців по 2200 гривень до липня 2023 року. Таким чином, українці можуть отримати загалом 6600 грн.

Відомо, що для отримання виплат необхідно зареєструватись у Міністерстві соціальної політики через платіжну систему PrivatMoney. Якщо ж немає рахунку в даному банку, прийде SMS із номером грошового переказу.

Виплати через платіжну систему PrivatMoney з контрольним номером можна отримати у банкоматі у відділенні ПриватБанку, Приват24, ВЗГ, або за телефоном підтримки клієнтів 3700 – на картку ПриватБанку.

Читайте також:

Понад 5 тисяч гривень: українським водіям "оновили" список правопорушень та штрафів. Подробиці