Знаменитий російський юрист, колега Олексія Арестовича на прямих ефірах, а також заступник мера Самари та кандидат юридичних наук 51-річний Марк Фейгін розкусив плани російського диктатора Путіна. За його словами, російський тиран планує закінчити війну в Україні у 2023 році та взяти паузу на кілька років.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «glavred»

Російський юрист Марк Фейгін вкотре давав своє інтерв'ю відомому українському каналу. Він зазначив, що Захід та Україна абсолютно не згодні з тим, що задумав Путін – взяти перепочинок у війні на кілька років.

"Вони дійсно хочуть закінчити цю війну. Що буде далі – це вже інше питання: скільки вони відновлюватимуть армію, інститутизуватимуть території, як боротимуться з санкціями. Але зараз мета – припинити війну на статусі кво. Якнайбільше взяти територій, бажано вийти на кордоні Донецької та Луганської областей, закріпитися та намагатися закінчити це все, взявши паузу на кілька років, можливо, на кілька десятків років, але зараз цілі захопити всю Україну – вони нереальні, це неможливо”, – розповів заступник мера Самари.

Окрім цього, Олексій Резніков раніше неодноразово говорив про те, що ворог готовий застосовувати нову тактику у війні. Так, він тепер діятиме по-іншому, і намагатиметься наступати одразу на двох напрямках – півдні та сході. Ще міністр оборони України заявив про те, що Росія більше не намагатиметься захопити всю територію України, оскільки вона більше не може собі цього дозволити.

Читайте також:

Путін захоче зустрічі із Зеленським після дуже важкого бою: таролог розповіла про програш Кремля

Путін вже здувся: у розвідці розповіли, що Росія більше не зможе наступати

Це буде кінцем для Путіна: Зеленський зміг переконати європейських лідерів надати Україні винищувачі