Здебільшого злочинці перебувають у лавах ПВК "Вагнер", який спеціально мобілізував покидьки російського суспільства, пообіцявши їм амністію, заради відтягування частини українських військових підрозділів, даючи таким чином можливість для дії професійних військових формувань армії Російської Федерації.

Карні злочинці не пристосовані до війни. Вони нічого не знають про професійну зброю, про тактику та стратегію, але й не це головне. Головне те, що їх у різних цілях використовує військове керівництво, здійснюючи абсолютно божевільні дії з такими кадрами. Та й самі "вагнера" ​​роблять безліч незвичайних речей.

Наприклад, нещодавно українські військові із 80-ї окремої десантно-штурмової бригади взяли в полон російських зеків. Докладніше про це інформує 24 Канал.

Повідомляється, що російські окупанти були переодягнуті у форму ЗСУ. Один із полонених зеків розповів про те, що він із міста Перм із третього штурмового загону. Він зазначив, що взяв форму ЗСУ у бліндажі, коли їх відправили на завдання. Сам росіянин стверджує, що його завдання нібито було носити провізію. Він сказав, що їхній командир Бризлою – без звання і теж зек. Це демонструє явний дефіцит адекватного командування в російській армії, що вони змушені ставити карних злочинців над іншими карними злочинцями.

Полонений розповів, що їх близько 25 - 30 осіб на Бахмутському напрямі. Завдання зеків – нібито тримати канал, на якому вони обґрунтували свої позиції.

Читайте також: