Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан завжди був вірним другом диктатора Володимира Путіна. Не дивно, що поява президента України Володимира Зеленського на саміт ЄС він не дуже зрадів. Ще б пак, європейські лідери, зустрічаючи українського президента, голосно аплодували і тільки Орбан стояв, опустивши руки. Але, схоже, переговори двох лідерів дещо змінили.

Так, Президент України Володимир Зеленський у рамках саміту лідерів ЄС у Брюсселі провів переговори з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном та запросив його відвідати Київ. Щоправда, поки що невідомо чи прийняв Орбан запрошення Зеленського.

Про це повідомило угорське видання Népszava з посиланням на кілька окремих джерел, знайомих із переговорами.

Як сказано у публікації, під час саміту глави держав та урядів розділилися на чотири групи для переговорів із Зеленським. Орбан зустрівся із Зеленським у компанії лідерів Болгарії, Кіпру, Греції, Хорватії, Австрії та Словенії.

Орбан та Зеленський потиснули один одному руку — фото цього моменту угорський прем'єр опублікував у своїх соцмережах.

Нагадаємо, що наприкінці січня 2023 року Орбан на зустрічі з журналістами у Будапешті виклав свою позицію щодо поточної ситуації російсько-української війни, з якої випливає, що він не вірить у перемогу України та вважає, що вона поступово перетворюється на некеровану руїну. Після цього МЗС України викликало угорського посла для пояснень.

Читайте також:

Солона карамель: у Каліфорнії помітили "Запорожець" незвичайного кольору. Відео

У Кремлі палахкотить: у Зеленського зробили потужну заяву. Європа дала добро!

Це нереальна кількість: у мережі розповіли, скільки техніки Росія запасла для повторного нападу