У РНБО сказали, що на даний момент Путіну потрібна хоч який привід, щоб знову показати себе з сильного боку. Так, експерти оцінили ризик настання окупантів на півдні України.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «apostrophe», посилаючись на думку секретаря РНБО України Олексія Данилова.

Насамперед слід нагадати про те, що є дуже високий ризик того, що путінські окупанти готові піти новим масштабним наступом на територію України. Так, є думка, що вони можуть напасти на Харківську та Запорізьку області.

Секретар РНБО та голова Луганської обласної державної адміністрації Олексій Данилов дав інтерв'ю Reuters, де сказав: «Спроби настання або на Харківському, або на Запорізькому напрямку, звісно, ​​будуть зроблені. Наскільки вони будуть успішними, залежатиме від нас».

Окрім цього, український чиновник заявив, що Путін хоче показати хоч якісь успіхи росіянам. Так, йому потрібна будь-яка «перемога», щоб якось виправдати свої божевільні дії, бо війна на території України триває майже рік.

Важливо наголосити, що окупанти не зупиняються. Вони мають намір повністю окупувати Донецьку та Луганську області, а їхній масштабний наступ на цих напрямках може розпочатися вже на тижнях.

Читайте також:

Путін вже змушений просити про переговори: що розповів Арестович про плани Кремля та падіння армії РФ

Це станеться миттєво: астролог розповів, коли Путін перестане атакувати Україну

Аналогів немає: армія Путіна намагається захиститись консервними банками від ударів HIMARS. Фото