Вже всім добре відомий радянський та український військовослужбовець, полковник запасу ЗСУ, український військовий фахівець 56-річний Олег Жданов відповів на дуже цікаве запитання. Він розповів, що насправді сталося з так званими легендарними російськими танками Т-14, відомими як «Армада».

Відповідну публікацію оприлюднили на популярному новинному сайті «ТСН», посилаючись на слова військового експерта.

Усі чудово пам'ятають, як російський тиран Путін у звичній для себе манері залякував увесь світ своїми сучасними танками. Так, він неодноразово вихвалявся тим, що нові танки «Армада», які вироблялися в Росії, являють собою найкрутіший танк. Однак полковник запасу ЗСУ Олег Жданов вирішив розвіяти міфи та розповів, що насправді сталося з танками Т-14 (темі ж «Армада»).

Військовий експерт Олег Жданов заявив про те, що ще 2020 року виробництво російських танків Т-14 було закрито через їхню дорожнечу. Також він наголосив на тому, що це був черговий «пшик» від Путіна.

«Ніхто не бачив бойових випробувань відстрілу танка Т-14. На сьогоднішній день не сформульовано концепцію, за якою створювався танк. Перед Новим роком з'явилася інформація, що Т-14, які представляли на параді в Москві, будуть направлені на фронт. Потім цю новину спростували і про цей танк забули. Я маю сумніви, що вони будуть в Україні. Їх виготовляють 0 штук», – розповів український експерт.

Читайте також:

Аналогів немає: армія Путіна намагається захиститись консервними банками від ударів HIMARS. Фото

Карма діє: путінський вояка, який показував "череп ВСУшника", перетворився на овоч після поранення на думку