Напевно, кожна людина має кросівки з білою підошвою. Незважаючи навіть на те, що вона постійно втрачає свій колір і серйозно зношується, багато людей люблять таке взуття. Через те, що багато хто не знає, як очистити білу підошву, експерти поділилися простими хитрощами.

Дану новину опублікували на сайті «apostrophe»

Для того щоб підошва залишалася білою, потрібен ретельний догляд. Це допоможе залишатися вашому взуттю презентабельним і продовжить його термін служби.

Хорошим способом повернути підошві білий колір стане чищення зубною пастою. Так, вона може відбілювати не лише зуби, а й пожовклу підошву. Потрібно лише протерти кросівки вологою ганчіркою і почистити підошву зубною пастою за допомогою старої зубної щітки. Потім потрібно залишити взуття на 5 хвилин і відчистити його від зубної пасти губкою, а потім пройтися вологою ганчіркою.

Також повернути білий колір допоможе оцет та сода. Необхідно змішати півсклянки оцту, півсклянки води та столову ложку соди. Потім намочити цією сумішшю ганчірку і просто відчистити підошву кросівок.

Наприклад, якщо ваша біла підошва стала брудною від трави, тут потрібно взяти засіб від зняття лаку з ацетоном. Потрібно протерти мокрою ганчіркою підошву і по брудних місцях пройтися ватним диском із засобом для зняття лаку. Після цього знову протріть підошву вологою ганчіркою.

Читайте також:

Секрет наших прабабус: для чого перед пранням потрібно трохи посолити одяг

Настануть погані наслідки: чому в жодному разі не можна сушити одяг на батареї

Це заборонено: у Москві штрафують за кросівки із жовто-синіми відтінками