Прибрати мішки під очима насправді легко та просто. Для цього не потрібно відвідувати лікаря, використовувати дорогі медичні чи косметичні засоби, або бити в бубон промовляючи закляття.

Про те, як швидко прибрати мішки під очима, читайте у нашому матеріалі.

Насправді жінки знають усі секретні методи, які допоможуть прибрати мішки з-під очей. А от чоловіки можуть бути й не обізнані у таких нюансах.

Для того, що прибрати мішки, що раптово набрякли, під очима слід вмитися холодною водою. Від холоду судини звужуються, тому зменшується набряклість. Можна взяти кубики льоду та поводити ними 3-5 хвилин навколо очей. Можна також додати холодний компрес, наприклад, з чайних пакетиків. Відмінно підходять гідрогелеві патчі. А ще є спеціальні багаторазові маски для очей, що також наповнені гелем, їх перед використанням кладуть у морозилку. Всі ці методи стосуються безпосередньо температурного впливу на шкіру очей.

Також можна зробити масаж для повік. В інтернеті є безліч відео, які допоможуть все зробити правильно.

Тим, у кого мішки – завсідник під очима, слід придбати собі ролер для шкіри очей. Для такого масажу може підійти звичайна чайна ложка, яку ще й охолодити можна попередньо. Її потрібно прикладати опуклою стороною до шкіри під очима, і проводити з внутрішнього віку до зовнішнього легкими рухами руки.