З'явилася дуже важлива інформація про те, що задумав російський тиран Путін. Справа в тому, що він може знову заговорити про перемир'я напередодні 24 лютого. Однак він це буде з корисливою метою.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «obozrevatel», посилаючись на думку відомого військового експерта.

Вже всі чудово розуміють те, що Путін не збирається зупинятися. Наразі його метою залишається повна окупація Донецької та Луганської областей.

Відомий український військовий експерт Олег Жданов переконаний, що Росія має намір йти до самого кінця. Однак і Захід не має наміру відступати і готовий підтримувати Україну стільки, скільки потрібно.

Важливо зазначити, що Олег Жданов попередив про те, що Путін може зібрати екстрену нараду Ради Безпеки ООН, де раптово заговорить про припинення вогню. Але глава держави-терористки це може зробити для раптового та масштабного удару по Україні.

«Я думаю, максимум – це Донецька та Луганська області. На більше вони навряд чи можуть сьогодні розраховувати. Принаймні у цей похід», - сказав український фахівець.

Також у Олега Жданова запитали про те, коли може бути наступний похід окупантів, на що той відповів: «Наступний похід може бути ближчим до літа. Згадайте, зараз Путін хоче відмобілізувати 300 тис., а трохи згодом ще півмільйона. Реально навесні він може додати ще 250 тис. Ця кількість призовників, які можуть бути поставлені в дію. Адже Путін восени не відпустив дембелів. А ті, кого призвали восени та прослужили півроку, вважаються підготовленими солдатами, їх можна садити на контракт».

Крім цього, він зауважив, що найголовніше зараз – максимально послабити наступальну здатність окупантів. Дуже важливо дати їм відсіч за наступної хвилі.

«Поки що все виглядає не так вже й оптимістично. Але ця успішна оборонна операція може відіграти нам ключову роль, якщо після чергового розгрому ворога на полі бою російське суспільство почне ставити запитання: за що воюємо? І тоді справді мобілізаційна кампанія може бути провалена», - продовжив військовий експерт.

Ще полковник запасу ЗСУ акцентував свою увагу на тому, що РФ готова воювати в довгу, але Путіну потрібна перерва.

«Пауза йому дуже потрібна. Але тут питання не 2024 року. Я думаю, що вибори Путіна вже цікавлять найменше. Або там буде перемога, на що він дуже сильно розраховує, і тоді він на хвилі ейфорії переможності автоматично стає вічним президентом, або якщо буде поразка – а він цей варіант не розглядає, як і всі диктатори, – тоді питання його перебування при владі стане риторичним. Навряд чи він збереже владу», – попередив Жданов.

Читайте також:

Путін не зазнає цього удару: Україна може отримати ядерну зброю. У Берліні запропонували щось цікаве

Путін рватиме і метатиме: Німеччина приготувала Кремлю дуже неприємний "сюрприз"