Найпоширеніша причина спалахів - коротке замикання. І трагедія в Севастополі, яка сталася в ніч з 1 на 2 лютого, тому доказ.

Стало відомо, що близько другої години ночі в 36-кімнатній модульній будівлі, де жили будівельники траси "Таврида", почалася потужна пожежа. Їхні колеги кажуть, що спали, коли все трапилося. Імовірно – замкнуло проводку.

Як повідомили у МНС Росії, повідомлення про пожежу у двоповерховому житловому будівельному модулі на вулиці Нафтова надійшло о 2:19 у ніч з 1 на 2 лютого.

Площа становила 200 квадратних метрів.

Сьогодні вранці екстрені служби заявили про 7 загиблих під час пожежі в Севастополі, хоча раніше йшлося лише про п'ять.

Наразі завершуються заходи щодо ліквідації пожежі, здійснюється розбір завалів, оскільки під ними можуть бути ще люди.

Наразі за дорученням прокурора м. Севастополя Максима Жука організовано перевірку виконання вимог законодавства про пожежну безпеку під час експлуатації будівлі по вул. Нафтовий, 15, у сел. Цукрова Головка у м. Севастополі.

На місце події виїхали заступник прокурора м. Севастополя Євген Кадамов та в. о. прокурора Балаклавського району Олександра Толстих. Представники прокуратури координують дії слідчо-оперативної групи, яка нині встановлює причини та обставини того, що сталося.

За попередньою інформацією пожежею повністю знищено двоповерхову модульну будову для проживання робітників, є загиблі та постраждалі.

Читайте також:

Аналітики попередили, що Росія готує неминучий наступ, резерви ще не всі задіяні

Щось уже задумав: у Росії оголосили про виступ Путіна перед 24 лютого

«Скажу відверто…»: Зеленський вперше розповів про повторний наступ російської армії