Бургерам віддають перевагу всі беззастережно - і дорослы, і діти. Їх їдять на сніданок, на вечерю та під час перекушування. Багато хто любить їх за те, що це завжди швидко, ситно та зручно.

Традиційно бургер це різновид бутерброду, який складається з акуратно складених між двома булочками інгредієнтів: котлети, листя салату, часточки помідора та скибочки сиру. Але варіантів цих ласощів безліч, а це означає, що догодити вийде кожному!

Дізнайтеся найнезвичайніший рецепт.

Складові:

  • локшина швидкого приготування 2 пачки;
  • яйця 2 штуки;
  • сіль за смаком;
  • мелений чорний перець до смаку;
  • олія 2 ст. ложки;
  • яловичий фарш 450 г;
  • мелений сушений часник ½ ч. ложки;
  • сир 4 скибочки;
  • помідор 1 штука;
  • зелений салат ½ пучка;
  • кетчуп на смак.
Насамперед потрібно приготувати локшину без спецій з інструкції на упаковці. Її потрібно відкинути на друшляк і промити у холодній воді.
Яйця збиваємо вилкою і додаємо до локшини, солимо і перчимо на смак, добре перемішуємо.
У сковороді розігріваємо половину олії. Ставимо туди кулінарне кільце і наповнюємо його частиною локшини.
Локшину потрібно притискати лопаткою на дно і обсмажити таким чином з двох сторін по 3-4 хвилини до золотистого кольору. Усього потрібно приготувати 8 таких заготовок.
Яловичий фарш потрібно змішати з сіллю, перцем і меленим часником, добре відбити масу і сформувати 4 однакові плоскі котлети.

У сковороді розігріваємо масло, що залишилося. Обсмажуємо котлети по 4 хвилини з кожного боку. За хвилину до готовності викладаємо на кожну скибочку сиру і накриваємо сковороду кришкою.

Нарізаємо помідори кружальцями. Половину «булочок» змащуємо кетчупом або іншим соусом, зверху викладаємо котлети, листя салату та помідори. Накриваємо бургери "булочками".
Читайте також: