Бургерам віддають перевагу всі беззастережно - і дорослы, і діти. Їх їдять на сніданок, на вечерю та під час перекушування. Багато хто любить їх за те, що це завжди швидко, ситно та зручно.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТрадиційно бургер це різновид бутерброду, який складається з акуратно складених між двома булочками інгредієнтів: котлети, листя салату, часточки помідора та скибочки сиру. Але варіантів цих ласощів безліч, а це означає, що догодити вийде кожному!
Дізнайтеся найнезвичайніший рецепт.
Складові:
- локшина швидкого приготування 2 пачки;
- яйця 2 штуки;
- сіль за смаком;
- мелений чорний перець до смаку;
- олія 2 ст. ложки;
- яловичий фарш 450 г;
- мелений сушений часник ½ ч. ложки;
- сир 4 скибочки;
- помідор 1 штука;
- зелений салат ½ пучка;
- кетчуп на смак.
У сковороді розігріваємо масло, що залишилося. Обсмажуємо котлети по 4 хвилини з кожного боку. За хвилину до готовності викладаємо на кожну скибочку сиру і накриваємо сковороду кришкою.