Відомий український державний та політичний діяч, а також секретар РНБО України з 3 жовтня 2019 року Олексій Данилов звернувся до мешканців України. Він попередив про те, що путінські окупанти готують масштабний наступ. Так, ворог може полізти з усіх щілин.

Відповідну інформацію розмістили у соціальних мережах, посилаючись на пряму промову Олексія Данилова.

Важливо, що міський голова Луганська сказав, що росіяни максимально готуються до серйозного наступу. За словами українського чиновника, наступ окупантів буде таким же масштабним, як і 24 лютого 2022 року.

Також Олексій Данилов попередив, що це може статися вже у найближчі 2-3 тижні.

«ОРКИ МОЖУТЬ КОРИСТИ З УСІХ ЩІЛІВ Росіяни можуть піти з півдня, сходу та півночі, як це було 24 лютого 2022 року, вже найближчими тижнями. Очікуємо максимальної ескалації, - Данилов "Росія збирає все можливе, проводить навчання та тренування. Я можу сказати, що ми не відкидаємо жодного сценарію в найближчі два-три тижні", - підкреслив Данилов», - підписано відеоролик у популярному месенджері.

Раніше Олексій Данилов та військові експерти говорили, що окупанти жорстко наступатимуть на Луганській області та Донбасі. Також є ймовірність, що вони знову підуть на Київ, але це малоймовірно.

Читайте також:

Період путінських репресій: астролог розповів, коли у Росії почнуться трансформації. Спокійно не буде нікому

Карти показали багато цікавого: таролог розповіла, що відбудеться 24 лютого на річницю путінського вторгнення.

У НАТО заговорили про ядерний удар з боку Росії: чого чекати від Путіна і чи існує він

Путін протримається лише до кінця весни: військовий експерт розповів про падіння Росії