До мережі потрапила свіжа інформація, що чергові українські чиновники можуть залишитися без роботи. Так, у Кабінеті міністрів України триває серйозна «чистка», що натякає на чергові звільнення.

Відповідну новину розмістили на популярному порталі «РБК-Україна»

Як повідомляється, наразі ще 8 українських чиновників можуть опинитися без роботи. Однак про їхнє звільнення поки що говорити не варто, оскільки потрібно зробити роз'яснювальні роботи.

Важливо повідомити, що є список, де зазначено потенційних чиновників, які будуть звільнені: міністр енергетики Герман Галущенко, міністр стратегічних галузей промисловості Павло Рябікін, міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, міністр ветеранів Юлія Лапутіна, міністр освіти Сергій Шкарлет, міністр реінтеграції Ірина Верещук, міністр екології Руслан Стрілець, а також міністр культури та інформполітики Олександр Ткаченко.

Варто наголосити, що в цьому списку можна побачити імена, які мають бути звільнені ще до початку «чистки». Це може натякнути на те, що їм не можуть знайти відповідну заміну.

Крім цього, вже з'явилися чутки про те, що після скандалів минулого тижня звільнення може загрожувати навіть самому прем'єр-міністрові Денису Шмигалю.

Читайте також:

«Чистка» Кабміну. Зеленський анонсував масові звільнення в уряді. Потрапить і регіонам

Мобілізація безробітних українців: з'явилося роз'яснення Кабміну

«І раптом така ненависть»: Валюха зі «Сватів» різко висловилася про президента Володимира Зеленського, з яким працювала в кіно