У мережі розповіли цікавий лайфхак для шанувальників правильного харчування, і не лише. Є незвичайний спосіб, який допоможе швидко очистити такий фрукт як гранат.

Цю інформацію оприлюднили на порталі "meta"

Напевно, кожен любить їсти такий фрукт, як гранат. Він дуже корисний і смачний, а його вітаміни обов'язкові для кожної людини. Також цей фрукт чудово підходить для маринаду для шашликів.

Багато хто відчуває труднощі при очищенні грана від шкірки. Так, це справжнє випробування, яке потребує часу та нервів. Однак є один корисний лайфхак, який навчить легко очистити улюблений фрукт за кілька секунд.

Спочатку потрібно взяти необхідні предмети: ніж, миска, дерев'яна ложка або схоже приладдя.

Для того, щоб швидко почистити гранат, потрібно зрізати верхівку граната, щоб не зачепити плід, зняти верхівку і відкласти. Потім розрізати гранат по прожилках усередині, щоб поділити його на дві половинки руками. Потім потрібно взяти половинку в руку і тримати її над мискою зернами вниз і сильно вдарити дерев'яною ложкою по спинці. Після цього насіння миттєво почне падати. Потім потрібно повторити таку саму операцію з другою половинкою граната.

Читайте також:

Буде дорожче за червону ікру: в Україні подорожчав популярний новорічний фрукт

Названий фрукт, який може вберегти від інсультів та раку

Допоможуть фрукти: як зберігати помідори, щоб вони довго не псувалися. Лайфхак

Останній шанс, щоб змінити майбутнє: названо знаки Зодіаку, хто матиме можливість наприкінці січня змінити своє життя