Британська розвідка повідомила, що путінські окупанти не хочуть воювати на нових російських танках «Армата». Справа в тому, що ця військова техніка, якою Путін залякував увесь світ, виявилася не боєздатною.

Цю інформацію розмістили на офіційному акаунті Міністерства оборони Великобританії у Twitter.

Є інформація, що Росія планує закинути на територію України свої танки «Армата». Проте британська розвідка має підозри, що ця військова техніка є небоєздатною.

Також зазначається, що самі російські окупанти не хочуть приймати ці нібито топові російські танки, щоб наступати на Героїв ЗСУ. Це говорить про те, що вони перебувають у сумному стані.

"Неясно, які саме аспекти техніки викликали таку реакцію, але за останні три роки російські офіційні особи публічно описували проблеми з двигуном Т-14 та тепловізійними системами", - повідомляється в мережі.

Крім цього, ще 2 роки тому міністр оборони Росії Сергій Шойгу говорив, що «Армати» будуть вироблятися у 2022 році як промислова партія.

"Тому малоймовірно, що будь-які розгорнуті танки Т-14 відповідатимуть звичайним стандартам, щоб нова техніка вважалася боєздатною", - продовжили у Міністерстві оборони Великобританії.

Читайте також:

Російській армії буде повний кінець: експерт розповів, на що здатні танки Leopard

Гроза російської армії: Британія вирішила передати Україні найпотужніші танки Challenger 2. Це дикий звір

«Чистка» Кабміну. Зеленський анонсував масові звільнення в уряді. Потрапить і регіонам