Українська розвідка дізналася досить важливі відомості щодо здоров'я російського тирана Путіна. Його лікують західні лікарі, що говорить про те, що він живий тільки завдяки цьому.

Цю інформацію повідомили на порталі "РБК-Україна", посилаючись на дані української розвідки.

Відомо, що заступник начальника ГУР Вадим Скибицький давав своє інтерв'ю Delfi, де розкрив кілька досить пізнавальних факторів. Так, здоров'я Путіна справді перебувати не в кращому стані, особливо після ситуації, що склалася на українському фронті.

Також журналісти зазначили, що генерал армії України та колишній голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж ще у 2000-х роках попереджав, що Путін серйозно хворий. Ще є чимало чуток про те, що російський тиран помре найближчим часом.

Важливо наголосити, що заступник начальника ГУР Вадим Скибицький сказав, що це не просто чутки. Він зазначив, що Путін справді перебуватиме практично в критичному стані.

"На жаль, Путіна лікують найкращі західні лікарі, тому він досі живе. Лікували б російські - все закінчилося б швидше", - заявив Вадим Скибицький.

Крім того, закордонні ЗМІ неодноразово говорили про те, що Путін має проблеми зі здоров'ям. Була інформація про те, що у нього рак, хвороба Паркінсона та багато інших захворювань.

Читайте також:

Це вже перебір: Лукашенко став на ковзани і почав тягати льодом безногого путінського бійця. Відео

Путін уже втрачає владу, країна приречена: Фейгін розповів, що коїться у Кремлі

"Його не існує": у Зеленського розповіли, що насправді відбувається з Путіним