Дзеркало – предмет інтер'єру із дуже сильною енергетикою. Ще б пак, здавна воно використовувалося в ворожіннях і магічних ритуалах, оскільки вважається, що воно поділяє світ живих і мертвих. Дзеркало може принести як щастя, так і велике лихо, тому поводитися з цим предметом потрібно дуже обережно.

Щоб не викликати лиха, не рекомендується дивитися в дзеркало:

- Коли плачеш

Вважається, що людина, яка плаче, будучи вразливою може віддати дзеркалу щастя, здоров'я та енергію. Жінка, яка плаче перед дзеркалом, ризикує змити красу сльозами.

- Від півночі до світанку

Вночі дзеркало є своєрідним порталом у потойбіччя. Так, погань може відобразитися в дзеркалі і налякати людину. Також вночі душі померлих можуть відчути живу людину і потрапити до неї із дзеркалля.

Вночі навіть тих, хто не вірить у прикмети, відображення чогось, що знаходиться в кімнаті, може налякати.

- Після похорону

Є забобони, що після смерті душа людини повертається туди, де вона жила. Якщо небіжчик побачить себе у дзеркалі, його душа може оселитися у задзеркаллі на тисячу років. Душа померлого може забрати живого.

- Під час їжі

Кажуть, якщо є, дивлячись у дзеркало, можна проїсти пам'ять, щастя і красу. З практичної погляду поєднання цих двох ритуалів може загрожувати переїданням.

Також давно люди вірили, що не можна дивитися в розбите дзеркало . Справа в тому, що в розбитому дзеркалі відображення людини поділяється на кілька частин, через що може зруйнуватися доля. Також вважається, подивившись на себе у розбите дзеркало, можна наблизити свою старість.

Згідно з ще одним забобоном, не можна підносити до дзеркала дітей до двох років і ставити його біля ліжечка. Так як у малюків дуже слабке захисне біополе, вони можуть підживлювати містичний предмет своїми життєвими силами.

Чи варто вірити у прикмети – кожен вирішує сам. Але в будь-якому випадку потрібно не накручувати себе, зберігати позитив і віру в краще тоді дзеркало ніколи вам не нашкодить.

Читайте також:

Найнешкідливіший манікюр може спровокувати рак: що потрібно знати

У Криму почнеться повне пекло: Путін приготував сюрприз для мешканців півострова

Українець лише за три доби збудував новий будинок незвичайної круглої форми. Фото