Ні для кого не є секретом, що в одних будинках населених пунктів електропостачання обмежують частіше, ніж в інших.

Компанія ДТЕК планує створити спеціальні аварійні бригади, які розглядатимуть скарги громадян на нерівномірне відключення електроенергії. Про це повідомив голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

Євтушенко зазначив, що спеціальні аварійні команди розглядатимуть скарги українців, які вважають, що розподілення електроенергії здійснюється несправедливо. При цьому політик назвав ідею ДПЕК назвав двоякою.

Він поспілкувався з ДПЕК щодо стабілізаційних відключень електроенергії. У компанії визнали, що дотримуватися графіків поки що не виходить. Ситуація залежить стану енергосистеми.

"Особливо ДТЕК розглядається питання створення аварійних бригад, які на скарги громадян вимикатимуть будинки, в яких є світло", - додав він.

Нагадаємо, що за підсумками позапланових виїзних перевірок дотримання компаніями "Вінницяобленерго", "Чернівціобленерго" та "Волиньобленерго", які проводились у листопаді-грудні як відповідь на численні звернення споживачів.

За результатами перевірок було встановлено, що підприємства допустили порушення вимог закону про ринок електроенергії та Кодексу систем розподілу та не дотримувалися ліцензійних умов щодо розподілу електроенергії в частині порушення графіків відключень.

Читайте також: