Українцям повідомили, що досвідчені дачники ніколи не викидають старі відра на смітник. Так, є люди, які їх зберігають, тому що цебро може добре допомогти в господарстві на городі.

Цю інформацію розмістили на порталі новин «media»

Люди, які багато часу проводять на своїй дачі чи в селі, стверджують, що старі відра можуть стати в нагоді у господарстві. Щоб підвищити рівень урожайності, досвідчені господарі закопують старі відра центром грядки.

Справа в тому, що дерев'яне відро можна наповнити компостом, а потім встановити його в яму, яка спеціально викопана центром грядки. Саме так дана процедура може добре вплинути на ваш урожай.

Однак це далеко не весь процес, тому що потрібно зробити багато отворів, щоб вода просочувалася належним чином в грунт. Після того, як ви встановили відро центром грядки, навколо нього потрібно висаджувати рослини. Це важливо робити по колу від закопаної ємності.

Стверджується, що після такої процедури рідина надходитиме саме в кореневу систему ваших рослин, а компост, який знаходиться всередині відра, буде джерелом корисних речовин.

Важливо підкреслити, що всі корисні речовини в такому випадку поширюватимуться рівномірно, що дуже важливо для рослин. Вже наприкінці сезону кожен українець, який зробив такий лайфхак, переконається у його ефективності.

Читайте також:

Буде багатий урожай: коли потрібно садити моркву та буряк під зиму

Як виростити полуницю прямо вдома на підвіконні. Секрети врожаю

Кущі будуть до пояса: як виростити величезний урожай картоплі. Фермер показав таємниці. Відео