У Генштабі ЗСУ вказали на дивовижні чинники, які можуть стривожити мешканців тимчасово окупованого півострова Крим, і не лише. Є велика ймовірність, що Путін готує приховану мобілізацію для тих людей, які проживають у Криму.

Цю публікацію розмістили на порталі новин «РБК-Україна», посилаючись на розвіддані ГУР.

У Генеральному штабі Збройних сил України попередили про те, що прихована мобілізація дісталася і Криму. Так, це говорить про те, що жителі Севастополя вже почали отримувати повістки до військкоматів. Чоловіки призовного віку вже почали відчувати на собі серйозний тиск, що натякає на можливі наслідки.

Важливо зазначити, що, за словами ГУР, викликаються у військкомати IT-фахівці, фінансові працівники та інші спеціалісти.

Крім цього, важливо нагадати про те, що в Москві вже відкрито вилов на жителів столиці Росії. Насамперед починається залякування москвичів і залякування самого населення.

Також українська розвідка має відомості про те, що Путін збирається зібрати 2-мільйонну армію росіян. Так, це досить жахливий чинник, проте за нової хвилі мобілізації може бути покликано близько 500 тисяч росіян.

Потрібно розуміти, що Путін повністю втратив голову через прагнення захопити територію України. Він продовжує знищувати не лише українців, а й сам російський народ, який продовжує підтримувати війну в Україні.

Читайте також:

Хоче відвернути увагу: названі регіони, в яких Путін може розпочати нове вторгнення

Російські військові вже незадоволені Путіним та командирами. Починаються протести

Його вже не бояться: Гіркін розповів, як будь-хто може відрізнити Путіна від його двійника