Образи Олени Зеленської – завжди диво. Ідеальна фігура дозволяє стилістам одягнути першу леді так, щоб її силует залишився в пам'яті всіх, хто бачитиме її особисто.

Вишиванки займають особливе місце у гардеробі подружжя президента, власне, як і заведено в українців. В останній рік вишиванка – це не просто традиційний одяг, це ще й спосіб розповісти історію України, історію народу, його страждання та шлях боротьби.

Нещодавно Олена Зеленська побувала на відомому форумі у Давосі, і там приміряла автентичну українську вишиванку із чорним візерунком. Фотографії були опубліковані в особистому обліковому записі першої леді в мережі Instagram.

Крім вишиванки, Олена Зеленська одягла розкішні широкі штани-палаццо на високій посадці, повної довжини та зі стрілками. Завдяки штанам її талія здається неймовірно вузькою, а ноги нескінченно довгими – ефекту ще й додали туфлі на підборах, які ховаються під штанами.

Що ж до вишиванки, то чорна нитка уособлює смуток, у якому зараз перебувають усі українці, адже новий рік розпочався не дуже вдало, і війна триває.

Читайте також:

Олена Зеленська розповіла про святкову сімейну традицію, про яку раніше не говорила