Стало відомо про те, що на території Росії відбувається справжня катастрофа через масові поломки літаків. Так, у росіян почалася паніка через те, що рейси починають скасовуватись, що може натякати на свої наслідки.

Цю інформацію надали на порталі новин «РБК-Україна»

Є відомості про те, що РФ буквально щодня ламаються літаки. Вони або переривають посадки, або зовсім не можуть злетіти.

Російські ЗМІ повідомляють про те, що за останні кілька днів були маси випадків із поломками російських транспортних літаків.

Важливо наголосити, що така ситуація склалася через санкції, які забороняють обслуговувати закордонні літаки та купувати до них деталі. Так, санкції, ведені проти Росії через вторгнення в Україну, починають показувати свої результати.

Крім цього, відомо, що за перший місяць 2023 року в Росії буквально щодня є проблеми з рейсами, вони або скасовуються, або відбуваються екстрені посадки.

За словами самих російських ЗМІ, 17 січня літак Utair не вилетів із Москви через несправності. Цього ж дня у літака "Уральських авіаліній" стався витік палива, що говорить про те, що рейс також скасовано. 16 січня літак "Іжавіа" видав якусь незрозумілу "бавовну", а літак навіть не пішов на зліт.

Також були помічені серйозні проблеми і 18 та 19 січня, а самі росіяни вже починають панікувати через незрозумілі поломки та заборони.

Читайте також:

Крах пасажирського літака в Росії: з'явилися подробиці. Вижили не всі

Україна зможе дістати російські літаки і на Далекому Сході. У РНБО зробили заяву