У мережі з'явилася дуже приємна інформація щодо військової допомоги для України. Зазначається, що Великобританія передасть ЗСУ танки, гаубиці, БТР та БПЛА, що говорить про рекордний пакет допомоги від наших західних партнерів.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин "censor"

Бен Воллес, який відомий як міністр Великобританії, 16 січня заявив про те, що Україна отримає найбільший на даний момент пакет військової допомоги. Так, цього разу буде передано і танки, які так необхідні нашим Героям ЗСУ.

Зазначається, що Бен Воллес під час виступу в парламенті Великобританії підтвердив, що також будуть передані гаубиці та бронетранспортери FV430 Mk3 Bulldog. Однак особлива увага приділяється танковій роті Challenger 2 та 30 самохідним артилерійським установкам AS90. Також очікується сотня бронетехніки та безпілотники.

Окрім цього, британський чиновник наполягає на тому, що всі інші партнери України мають продовжувати підтримувати Україну та тиснути на Росію ще більше, включаючи різноманітні санкції проти неї.

"Із самого початку президент Путін вважав, що його війська зустрічатимуть із розкритими обіймами, що українці не воюватимуть і підтримка Заходу впаде. Він помилився за всіма пунктами. Сьогоднішній пакет допоможе прискорити завершення путінської окупації з усією її жорстокістю і дозволить Україні зберегти у 2023 році і надалі, якщо буде потрібно, динаміку за підтримки міжнародного співтовариства, яка, як ніколи, рішуче налаштована на те, щоб путінське незаконне та неспровоковане вторгнення провалилося", – заявив Бен Воллес.

Читайте також:

Зірка фільму "9 рота" Артур Смольянінов готовий воювати проти армії РФ на боці ЗСУ

Страх кремля наздогнав фронт: у мережі показали унікальне озброєння ЗСУ, яким українські військові знищують ворога