ПВК "Вагнер" почав агітувати зеків вступати у свої лави, щоб вони їхали "реабілітуватися перед Батьківщиною", захищаючи її від України та НАТО. Сам глава "Вагнера" ​​пояснює свою ініціативу з вербуванням ув'язнених тим, що краще нехай помруть вони, ніж звичайні росіяни. А за це їм обіцяють амністію.

Зрозуміло, охочих добровільно покласти своє життя в чужій країні не так багато, але амністія вабить навіть найбоязливіших. Та й кого великий термін – тому нема чого втрачати. А хто має великий термін? Правильно. Маніяки, убивці та ґвалтівники. І зараз армія РФ ними кишить.

Та що там казати, що відомий "Ангарський маніяк" Михайло Попков, який убив понад 80 жінок, заявив про бажання вирушити воювати проти України. До речі, до ув'язнення Попков був міліціонером, який уже служив своїй Батьківщині. Але це не заважало йому ґвалтувати та вбивати жінок, за що він отримав два довічні терміни.

Докладніше про це інформує сайт УНІАН, посилаючись на росЗМІ.

"Якщо я скажу, що я маю таке бажання, це не зовсім щиро буде. Все-таки тому, що це не комп'ютерна іграшка і не книжка художня. А якщо реально виходити, об'єктивно, чесно, протягнути б ще січень-лютий, самі морози. Для мене морози - гірші. Я б, може, навіть не замислюючись погодився", - сказав Попков.

Варто зазначити, що Попков не впевнений, що йому запропонують вирушити до України. Але це він ще не чув про майбутню мобілізацію. А там братиму всіх без розбору, є шанс, що запропонують і йому. Адже армія РФ – це міць! Там люблять усіляких божевільних експонатів, які уособлюють "велику" Росію у всій красі.

Михайло Попков, скріншот із сайту УНІАН

Читайте також: