Мабуть, жодне вбрання у своєму житті дівчина не вибиратиме так довго і так ретельно, як весільну сукню. І це не дивно – про цю річ, яку судилося носити лише один день, мріють роками. Мріють маленькі дівчатка та дорослі дівчата. Мріють їхні мами, згадуючи своє весілля. Адже весільну сукню – це частина чарівної казки, в якій нареченій належить стати головною героїнею.

Беккі Джефріс та її улюблений Шериф Фаєд одружилися у вересні 2021 року. Через пандемію їм доводилося переносити дату церемонії, але пара вирішила зіграти весілля. Однак цього дня з нареченою стався казус, який завірусився в соцмережах.

Дівчина вибрала розкішну сукню від відомого бренду Galia Lahav. Саме цей модний будинок свого часу створював вбрання для весілля Періс Хілтон, сукню для фільму Дженніфер Лопес та один із гламурних образів Бейонсе.

Сукня Беккі була приталена і повністю розшита білими нитками. Також у нього був довгий шлейф, відкрита спина та глибоке декольте.

Однак була додаткова деталь, яка завершувала образ – знімна спідниця з фатину зі шлейфом. Цю деталь вбрання наречена мала одягнути, коли йшла до вівтаря, але забула. Зрозуміла дівчина, що на ній немає ефектної довгої спідниці, коли вже стояла перед нареченим.

І ось за кілька хвилин до того, як пара мала давати один одному обіцянку, наречена згадала, що їй не вистачає важливої ​​деталі. Тоді Беккі Джефрис сказала в мікрофон, чи не будуть гості проти, якщо вона зараз перерве церемонію, щоб одягнути спідницю. Цей момент потрапив на відео і тепер активно розповсюджується по Мережі.

Незабаром наречена пояснила, чому забула про знімну спідницю. Оскільки матеріал був занадто делікатним, дівчина вирішила везти деталь окремо, щоб вона не пом'ялася. Беккі каже:

"Інших дівчат, які їхали зі мною в машині, попросили зайняти свої місця, тому я залишилася сама в останні хвилини перед тим, як йти по проходу. Як тільки я вийшла з машини за ними і увійшла до зали, я вже почула, як грає пісня, під яку я повинна йти проходом, так що в мене навіть не було часу подумати.

До речі, відомо, що пишна спідниця була пошита для нареченої на замовлення.

"Швачка в Дубаї пошила верхню спідницю на замовлення, тому що мені хотілося, щоб шлейф був ефектнішим для церемонії", - розповіла Джеффріс після церемонії.

Ця спідниця виявилася надто цінною для Беккі, оскільки вона та дизайнери витратили багато сил та часу на створення ідеального образу.

Читайте також:

Іменини 15 січня: когось привітати з Днем ангела. Список імен

Ізраїль допоможе Україні закрити небо від будь-яких безпілотників. Путіна притиснули

Люди під завалами: російська ракета потрапила до багатоповерхівки. Так Путін привітав українців із старим Новим роком. Фото