І як би нам не хотілося, щоб білоруси не вступали у війну на правах повноцінного компаньйона у військовій агресії Росії, ситуація може отримати несподіваний поворот у будь-який момент.

Проте ЗСУ з кожним днем ​​дедалі більше збільшують оборонні здібності та займаються заходами щодо підвищення навченості особового складу. Відомо, що в Білорусі немає наступального потенціалу, але Путін продовжує тиснути на Лукашенка, вимагаючи негайних дій від Палацу.

Тому робота на кордоні з Білоруссю проводиться щодня. Докладніше про це інформує ТСН, посилаючись на заяву командувача Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

Він повідомив, що загрози з боку Білорусі наразі немає. Розвідка також не повідомляє про будь-які значні зміни в тилу ворога.

"Зараз підрозділи збройних сил республіки Білорусь, які розгорнуті вздовж нашого державного кордону, ні в кількісному, ні в якісному відношенні не змінилися, але ми усвідомлюємо ту інформацію, якою володіємо, і почуваємося спокійно, спокійно – це означає, що професійно виконуємо покладені на нас завдання, а також поступово збільшуємо наші оборонні здібності та займаємося заходами підвищення навчальності особового складу", - поділився інформацією командувач.

Читайте також: